- Advertisement -spot_img

TAG

automjetet

Kryqëzimi i Cërrikut vazhdon të mbetet “ferr” për qytetarët dhe automjetet

Vendi që konsiderohet  si “ferr” për trafikun në Elbasan është kryqëzimi i Cërrikut. Çdo ditë aty krijohen radhë të gjata automjetesh. Kryqëzimi i Cërrikut...

Latest news

- Advertisement -spot_img