- Advertisement -spot_img

TAG

burre kosove serbe

“Më hoqën rrobat me forcë dhe më…”. Rrëfimi rrëqethës i burrit të keqtrajtuar nga 5 serbë gjatë luftës me Kosovën

Gjatë luftës së Serbisë me Kosovën në vitet 1998/1999 numri i personave të dhunuar e përdhuunuar është shumë i lartë, mes tyre gra, fëmijë...

Latest news

- Advertisement -spot_img