- Advertisement -spot_img

TAG

dokumenta

Ministria e Brendëshme njofton cila është data e fundit e pajisjes me dokumente biometrike

Ministria e Brendshme ka njoftuar të gjithë qytetarët se aplikimi për dokumente biometrike do të vijojë të jetë i hapur deri më datën 30...

Greqia zgjat afatin e letrave të qëndrimit të emigrantëve/ Zbuloni afatin

Ministria e Punëve të Jashtme të Greqisë ka bërë me dije se vlefshmëria e letrave të qëndrimit dhe të vërtetimit të shtetasve nga...

Latest news

- Advertisement -spot_img