- Advertisement -spot_img

TAG

Fleta e votimit

Zgjedhjet e 25 prillit, Kolegji Zgjedhor vendos sot për fletën e votimit

Sot në orën 16:00 Kolegji Zgjedhor vendos për fatin e Fletës së Votimit, për zgjedhjet e 25 prillit. Ishte Partia Demokratike e cila ankimoi...

KAS rrëzon PD-në, pranon vetëm kërkesën e PS-së për fletën e votimit

Komisioni i Ankimimit dhe Sanksioneve ka pranuar kërkesën e Partisë Socialiste për fletën e votimit, duke rrëzuar kështu propozimin e PD-së. PS kërkonte që kandidatët...

KQZ zyrtarizon fletat e votimit të 25 Prillit me emrat e kandidatëve për çdo qark

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka miratuar ditën e sotme fletën e votimit që do të përdoret në zgjedhjet e 25 prillit. Fleta e votimit do...

Kolegji Zgjedhor vendos sot për listën PD-AN për zgjedhjet e 25 prillit

Kolegjit Zgjedhor në seancën e kësaj të hëne do të vendosë në lidhje me listat e kandidatëve të koalicionit PD-AN për zgjedhjet e 25...

Latest news

- Advertisement -spot_img