- Advertisement -spot_img

TAG

Forbes

Conor Mc Gregor në listën e TOP 10 së sportistëve më të paguar në botë, thyen Messin e Ronaldon

Conor McGregor është sportisi më i paguar në botë gjatë 12 muajve të fundit, sipas listës vjetore të Forbes, duke fituar vetëm në një...

Forbes rendit 10 sportistët më të paguar të vitit 2020

Revista Forbes ka përditësuar listën me sportistët që arkëtojnë më shumë para dhe për vitin 2020 në krye të renditjes është një emër i...

Latest news

- Advertisement -spot_img