- Advertisement -spot_img

TAG

fruta

Periudha e tyre mbërriti, ja pse nespullat janë të vështira për tu gjetur

Ndodh që momenti mes pranverës dhe verës na duket më i mërzitshmi, kjo për faktin se ka mungesë të frutave. Mollët dhe dardhat, janë...

Ja cilat janë ushqimet që forcojnë imunitetin ndaj viruseve

Sipas Organizatës Botërore të shëndetit, rreth 23 milionë njerën në botë sëmuren ccdo vit për shkak të konsumimit të ushqimit të...

Latest news

- Advertisement -spot_img