- Advertisement -spot_img

TAG

karte

Zgjidhni një kartë dhe do të zbuloni diçka të papritur për të ardhmen tuaj

Zbuloni diçka të re për të ardhmen tuaj të afërt, e cila me siguri nuk do t’ju lërë indiferentë. Ne ju tregojmë 3 letra. Vëzhgojini me...

Ministria e Brendëshme njofton cila është data e fundit e pajisjes me dokumente biometrike

Ministria e Brendshme ka njoftuar të gjithë qytetarët se aplikimi për dokumente biometrike do të vijojë të jetë i hapur deri më datën 30...

Latest news

- Advertisement -spot_img