- Advertisement -spot_img

TAG

KURA

3 rregullat kryesore/ Si duhet të veproni nëse jeni helmuar nga ushqimi

Bakteret janë të paevitueshëm në çdo ushqim që njerëzit konsumojnë çdo ditë. Megjithatë, nëse njeriu nuk tregon kujdes në përpunimin, gatimin dhe ruajtjen e...

Sekretet e fundit të oqeanit, kura për trajtimin e disa sëmundjeve në botë

Oqeani është djepi i të gjithë jetës në planetin tonë. Njerëzit kanë qenë të vetëdijshëm për përfitimet e tij shëndetësore me shekuj. Sot, shkencëtarët po...

Latest news

- Advertisement -spot_img