- Advertisement -spot_img

TAG

lek

Këmbimi Valutor, 20 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros e Paundit Britanik, ndërkohë Dollari e Franga Zvicerane kanë shënuar rritje. Më poshtë do të...

Këmbimi Valutor, 18 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do të...

Të gjitha “sekretet” e kartëmonedhës së re 10 mijë lekëshe

Kartëmonedha e 10 mijë lekëshit pritet të dalë zyrtarisht në treg nga 30 qershori i 2021. Vjen me një dizajn të rifreskuar, duke pësuar...

Këmbimi Valutor, 16 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Hidhet në treg “monedha e artë”. Si do të jetë 10.000 lekëshi me portretin e Asdrenit

Për herë të parë në Shqipëri ka nisur hedhja në treg e kartmonedhës 10.000 lekëse e cila do të mbajë portretin e Asdrenit, rilindasit...

Banka e Shqipërisë nxjerr në treg dy kartëmonedhat e reja. Për herë të parë 10 mijë lekëshi

Banka e Shqipërisë do të prezantojë javën e ardhshme dy kartëmonedhat e reja, ku njëra është dezajn i ri i prerej 1 mijë lekshe...

Këmbimi Valutor, 12 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Këmbimi Valutor, 11 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Njihuni me Këmbimin Valutor, 10 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane ka shënuar rritje. Më poshtë do të...

Këmbimi Valutor, 09 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane ka shënuar rritje. Më poshtë do të...

Latest news

- Advertisement -spot_img