- Advertisement -spot_img

TAG

mesim online

Shkollat virtuale , rrezik për shëndetin mendor të fëmijëve

Shkollat virtuale mund të të paraqesin më shumë rreziqe për shëndetin mendor dhe mirëqënien e fëmijëve dhe prindërve sesa të mësuarit normalisht, sipas një...

Ministrja e Shëndetësisë jep njoftimin e ri ndaj masave të marra/Universitetet do të vijojnë mësimin online pa afat

Zëvendës ministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli ka zbuluar se do të mbeten në fuqi masat për parandalimin e koronavirusit ndërsa mësimi i studentëve në...

Mësimi online/ A mund të quhet zgjidhja e problemit të Covid në Shqipëri?

Pas vendimit të Komitetit Teknik të Ekspertëve studentët nisën këtë vit shkollor jo në auditore, por duke përdorur platformat online sipas udhëzimeve të universiteteve...

Vazhdojnë protestat e studentëve për t’u kthyer në auditore

Ditën e djeshme, studentët protestuan në katër pika të ndryshme të Tiranës kundër vendimit të kryerjes së mësimit online, ndërkohë që në një letër...

Latest news

- Advertisement -spot_img