- Advertisement -spot_img

TAG

organizat per bashkepunim nderfetar

Qendra e Bashkëpunimt Ndëfetar në Elbasan, projekt për parandalimin e ekstremizmit

Sot në qytetin e Elbasanit u organizua nje aktivitet në bashkepunim me QBNF dhe institucioneve fetare e atyre shtetërore.Projekti I iniciuar më tetor te...

Latest news

- Advertisement -spot_img