- Advertisement -spot_img

TAG

unaze

Unaza jugore e qytetit, rrezik për qytetarët e Elbasanit

Përgatitën: Stelina Fekollari dhe Bjorgi Hamiti Një tjetër zonë problematike e qytetit mbeten lagjet dhe unaza jugore e Elbasanit. Stafi i infoweb.tv realizoi një vëzhgim...

Latest news

- Advertisement -spot_img