- Advertisement -spot_img

TAG

vit 2020

Infoelbasani dhe Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri – ANYN, ndajnë çmimet “Personazhi i Vitit 2020 në Elbasan”

Infoelbasani.com në bashkëpunim me Rrjetin Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri – ANYN zhvilluan sot ceremoninë e shpërndarjes së çmimeve “Personazhi i Vitit 2020...

2020, viti më i keq që kemi përjetuar ndonjëherë

Një kopertinë me sfond të bardhë, me të zeza e shkruar shifra 2020 dhe sipër saj një kryq i madh i kuq. E gjitha...

Latest news

- Advertisement -spot_img