Tension, stres dhe probleme financiare? Si të merrni nga universi atë që dëshironi

0
Profile of kid girl against space starry background

Nga mendimi në veprim! Ndërsa kohët ndryshojnë, rritesh, disa gjëra të vështirësojnë, disa të bëjnë presion, si pasojë mbyllesh në veten dhe në shtëpinë tënde! Tensionet, stresi, problemet financiare janë disa nga arsyet që ju mbajnë brenda katër mureve.

Ju mund të mendoni se çfarë do të dëshironit të bënit ose kush do të dëshironit të ishit, por nuk keni stimuj të mjaftueshëm për t’ju motivuar që të filloni të punoni me to.

Këtu do të gjeni disa mënyra të thjeshta për të provuar dhe për të qenë në gjendje të aktivizoni ligjin e tërheqjes, pikërisht për çfarë flet libri i famshëm i Rhonda Byrne “THE SECRET”:

Shikoni mendimet tuaja.

Mendimet tuaja lëvizin gjithçka dhe ato përcaktojnë atë që ju nevojitet. Për shembull, nëse doni një orë të re, mendoni për orën e re, jo se sa nuk ju pëlqen ajo që keni tashmë.

Përqendrohuni në atë që dëshironi.

Ajo që bëjnë shumica e njerëzve është saktësisht e kundërta, d.m.th fjalitë e tyre përmbajnë fjalë negative si “nuk dua ta bëj më këtë punë”, që universi përkthehet si “Unë dua të bëj këtë punë”. Përqendrohuni në atë që dëshironi!

Asnjëherë mos e injoroni mendimin tuaj.

Nëse mendja juaj po ju pëshpërit diçka, mos u bëni sikur nuk po dëgjoni sepse vetëm ajo e di të mirën tuaj. Në momentin që jeni të qetë dhe të relaksuar dhe mendoni për diçka, kjo është një shenjë pozitive dhe një shkas, kushtojini vëmendje.

Mësoni të falni.

Kur falni veten dhe të tjerët, atëherë mendja juaj nuk do të ketë mendime negative për ta pushtuar atë dhe do të jetë e qartë të jeni pozitive në mënyrë që të merrni atë që dëshironi.

Të jetë mirënjohës.

Shumë njerëz e marrin jetën si të mirëqenë, por vetëm ata që mund të perceptojnë vlerën edhe të gjërave të vogla, mund të tërheqin lehtësisht ligjin e tërheqjes.

Vepro sikur e ke marrë tashmë atë që doje.

Sa më shumë të shfaqni atë që dëshironi, aq më lehtë do ta zotëroni atë.

Jini të durueshëm.

Çdo gjë kërkon kohën e vet, ndaj jini të durueshëm dhe përpiquni të harmonizoni mendimet tuaja me veten tuaj.

I besoni universit.

Ai e di se çfarë po bën dhe deri kur? Në univers ka bollëk, kështu që ju mund të kërkoni gjithçka që dëshironi.

Ligji i tërheqjes është një lojë shumë e thjeshtë. Dërgoni kërkesën tuaj në univers dhe më pas provoni atë që përmendëm më lart.

Ju keni fuqi dhe energji të pakufizuar që mund t’ju mbajë në ballë të betejës. Çdo ditë është një betejë.

Oprah Winfrey, prezantuesja televizive amerikane, një nga gratë më të suksesshme dhe jo në një mënyrë të lehtë, tha: “Bëni atë që duhet të bëni derisa të mund të bëni atë që dëshironi të bëni”.

Sigurisht që nuk mund të merrni gjithçka që dëshironi shpejt dhe lehtë. Ajo që duhet të bëni është të jeni aktiv por me qëllim. Nëse e njeh qëllimin, di edhe si ta arrish atë me sukses.

Mos harroni, ajo që bëni sot është e rëndësishme sepse po jepni një ditë nga jeta juaj për të.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu