“Vari leshtë!” Gafa e drejtueses së Kuvendit, harron që kishte mikrofonin ndezur…

0

Teksa Kuvendi miratoi rritjen e pagave për deputetët dhe ministrat, duke ua dyfishuar,  duket se nënkryetarja e Kuvendit e ka pasur me nxitim për ta votuar.

Teksa vijonte me procesin e votimit në parim dhe nen për nen, Felaj për një çast harroi se kishte hapur mikrofonin dhe u degjuat teksa thonte ‘vari leshtë!’.

Sic duket edhe në video, Felaj ka kërkuar disa dokumente nga sekretarja, por në nxitim e sipër për të miratuar ligjin, ka bërë edhe gafën.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu