Vonesa e pagave të mjekëve e infermierëve, ja çfarë thotë QSUT

0

Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza ka reaguar pas publikimit të shqetësimit nga ana e mjekëve dhe infermierëve për vonesën e pagës së muajit dhjetor.

QSUT deklaron se janë kryer procedurat standarde të pagave, ato kanë kaluar në Thesar dhe janë duke u transferuar në llogaritë bankare.

“Drejtoria e Qendrës Spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’, informon mediat e interesuara për pagat e personelit shëndetësor dhe atij mbështetës, janë kryer procedurat standarde të pagave, ato kanë kaluar në Thesar dhe janë duke u transferuar në llogaritë bankare personale të personelit”, deklaron QSUT.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu