17 gjërat që burrat duan te gratë

0

Janë shkruar qindra faqe, mijëra fjalë dhe mbase kurrë nuk do të dimë me siguri se çfarë i lidh vërtet një burrë dhe një grua.

Ka 17 gjëra që burrat i duan tek gratë. Diçka që shkon shumë përtej aspektit fizik, si dhe simpatisë apo inteligjencës. Le të zbulojmë cilat janë…

17 gjërat që burrat i duan tek gratë

Qetësi
Një nga aspektet që shpesh dallon gratë nga burrat është mënyra se si ata merren me ngjarjet e jetës. Edhe ato më delikate, ato në të cilat ka nevojë për gjakftohtësi dhe qetësi të brendshme.

Pastërti
Një tjetër gjë që burrat duan tek gratë është rendi dhe pastërtia e tyre. Të qenit të vëmendshëm në shtëpi është diçka që burrat e vlerësojnë.

Inteligjencë
Në krahasim me një zile pa tru shumë burra tërhiqen nga niveli inteligjent dhe intelektual i partnerit të tyre. Kjo cilësi tipike femërore nuk mësohet gjithmonë në libra, por nga një jetë e jetuar në një mënyrë të hapur dhe të vëmendshme.

Vëmendje
Vëmendja është një nga 17 gjërat që meshkujt duan tek femrat. Aftësia për të perceptuar nevojat e partnerit në çdo situatë.

Kreativitet
Nuk ka asgjë më të mirë për një njeri që kthehet në shtëpi pas një dite të gjatë dhe të lodhshme pune, sesa të gjej një surprizë të këndshme. Ndoshta ato detaje të vogla që mund të prishin rutinën dhe të japin pak shije në jetën e një çifti!

Disiplinë
Disiplina është një nga gjërat që burrat vlerësojnë tek një grua. Duan atë ashpërsi me të cilën ai shpesh drejton shtëpinë duke siguruar që çdo aspekt të jetë në rregull dhe në vendin e vet!

Besnikëri
Kjo cilësi e vlerësuar në marrëdhëniet njerëzore është e domosdoshme në një marrëdhënie që aspiron të përcaktohet e rëndësishme!

Miqësi

Një nga ato cilësi të personalitetit femëror që burrat kërkojnë dhe vlerësojnë. Ai tipar i qëndrimit që e bën një person të jetë pozitiv dhe empatik.

Autenticitet
Ndër gjërat që burrat duan tek gratë është vërtetësia, shkruan “Revista Psikologjia”. Fakti i të pasurit një personalitet të fortë dhe të përcaktuar mirë.

Pjekuri
Shpesh thuhet, madje edhe kur shikojmë djemtë, që femrat janë gjithmonë më të pjekura se meshkujt. Një grua e pjekur është sinonim i stabilitetit dhe referencës.

Optimizëm
Në situata të vështira partneri i cili di të shohë dhe vlerësojë gotën gjysmë plotë është një burim besimi dhe shprese.

Përpikëri
Një aspekt që shpesh dhe me dëshirë, gratë nuk mund ta garantojnë. Pra , një arsye më shumë, për ta vlerësuar!

Tolerancë
Një tjetër nga gjërat që burrat duan tek gratë është aftësia e tyre për të qetësuar, të gjejnë një marrëveshje, një kompromis të drejtë.

Romantizëm
Shpesh gratë shpërblehen me dashuri për romancën e tyre, por është një aspekt që i pëlqen shumë.

Respekt
Respekti dhe demonstrimi i tij janë baza e çdo marrëdhënieje, megjithëse shpesh nuk është aq i përbashkët.

Dhembshuri
Është e lehtë të biesh në dashuri me një person që di të ndiejë dhembshuri të vërtetë për të tjerët.

Mënyrën si dashuron
E fundit, por mbase më e bukura dhe universale nga gjërat që burrat duan për gratë, është mënyra e tyre e të dashuruarit!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu