36-vjeçari vjen për herë të dytë në program, i bën surprizë gruas së 5-të: Besoj do na ecë

0

Për Julianin është hera e dytë që vjen në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, në Tv Klan. Hera e parë ishte në 1 Maj 2016, ku ai i bëri një surprizë gruas së tij të tretë, Sadetit.

Ditën e sotme, ai është rikthyer sërish, por këtë herë për t’i bërë surprizë gruas së tij të re, të quajtur Fitore.

Juliani në studio tregoi se marrëdhënia me Sadetin nuk funksionoi, më pas u njoh përmes Facebook-ut me një vazë të quajtur Ina. Por as lidhja me të nuk zgjati shumë. Më tej, ai u njoh me Fitoren dhe tashmë kanë 3 vite të martuar.

Julian: U jam mirënjohës që më hapët sërish dhe më mirëpritët, për të dhënë një mesazh të dytë për bashkëshorten time.

Ardit Gjebrea: Për Sadetin? Julian: Për Fitoren, e kam këtë mesazh sot. Ardit Gjebrea: Ti nuk je më me Sadetin? Julian: Pas rastit të Sadet, Juliani thotë që ky është mesazhi i dytë që jap. Ardit Gjebrea: Prit pak, se unë aty ka mbetur tek Sadeti! Nuk është më Sadeti?

Julian: Nuk është më! Rasti i Sadetit qëndron se kishte një fatkeqësi në shtëpi, kishte një vëlla dhe një motër, i kishte të sëmurë, invalidë dhe kjo na ftohu dhe na largoi. Ardit Gjebrea: E le ti apo të la ajo? Julian: Me Sadetin, siç u mirëkuptuam bashkë, ashtu edhe u ndamë. Ardit Gjebrea: Mirë e mbyllim kapakun Sadet! Hapim një faqe të re? Julian: Po!

Ardit Gjebrea: Mbas Sadetit pate ndonjë histori? Julian: Pas Sadetit, Julian ka shkuar pak kohë në Greqi, në emigrim dhe kur jam kthyer në Shqipëri, më çon ftesë një vajzë nga Xarë e Sarandës, Ina. Unë e pranoj ftesën për shoqëri në Facebook. Ardit Gjebrea: Më thuaj për Inën? Julian: Më priste në Sarandë bashkë me familjen.

Ardit Gjebrea: Që të zyrtarizonit lidhjen tuaj? Julian: Po që të më njihte familja si dhëndër, që unë do bëhesha në atë shtëpi. Ardit Gjebrea: Ti sot sa vjeç je? Julian: 36 vjeç! Ardit Gjebrea: Po ina sa vjeç ishte? Julian: Ina ishte 22 vjeç!

Ardit Gjebrea: Për Inën ke ardhur sot? Julian: Jo! Sot kam bashkëshorten e tretë! Qoftë e treta e vërteta! Besoj kështu do na ecë. Ardit Gjebrea: Po kështu the dhe për Sadetin, e treta e vërteta. Ina ishte gruaja e 5 në jetën tënde apo jo? Julian: Po! Ardit Gjebrea: Si i ke përjetuar gjithë këto ndarje, ti zemrën duhet ta kesh copë! Julian: Jo, unë gjithmonë kam qenë i fortë, jam dhe do të jem.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu