A e dini sa është ora në foto? 90% e njerëzve bëjnë gabime

0

Detyra iu dha nxënësve të shkollave fillore në Kinë dhe është një lojë e vërtetë truri që shqetësoi edhe publikun. Është një orë që ka 12 ndarje klasike, por rrotullohet në mënyrë që të mos dihet sa orë tregon.

A mund ta zgjidhni problemin bazuar vetëm në pozicionin e duarve?

Përgjigjet e ofruara janë:

a) Midis orës 3 dhe 4

b) Midis orës 6 dhe 7

c) Midis orës 8 dhe 9

d) Midis orës 10 dhe 11

Përgjigjen e saktë mund ta shihni në videon e mëposhtme:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu