“AK-47 pandemia e vërtetë që po merr jetët e shqiptarëve”, gazetari për ngjarjet e fundit

0

Gazetari Artan Hoxha

“AK-47 “pandemia” e vertete qe po merr jetet e shqiptareve….

Kjo “kolere” po merr jetet e të rinjve, jo jetet e të semureve apo te moshuareve…

Dhe nuk luftohet as duke pritur vaksinat në Rinas dhe as duke mallkuar me “kokat hengshin”…

Komandant, si shume me “vrull” ka nisur ky mandati i trete???!!!!

Ndale pak hapin, se nuk po i hyn tmerri vetem popullit, por edhe AK-47 vet per rendimentin e larte te vdekshmerise….”

Vijon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here