Basha: Bandit dhe fundërrimë! Shalsi: Trashja e zërit tënd mund të trembë ndonjë laraskë

0

Eduard Shalsi: Trashja jotë e zërit dhe të bërit s ii fortë mund të trembë ndonjë laraskë aty pranë teje. Përveçsde më bën për të qeshur, nuk më bën asgjë tjetër.

Do flasim edhe për dekretin. Por ndjej një keqardhje të jashtëzakonshme. Ta kuptoj hallin por nuk taq qaj hallin.

Lulzim Basha: Ju jeni plehra fundërrima dhe banditë.

Shalsi: Si ka mundësi vetëm e trash zërin dhe kujton se po më tremb. Më bën të qesh që ke.

Vijon…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here