Cërrik, prifti bekon kryebashkiakun për rrugën që po asfaltohet

0

Në Bashkinë e Cërrikut po shtrohet rruga në fshatit Shtërmen. Ajo që vihet re është inagurimi i rrugës.

Bashkë me Kryetarin e Bashkisë së Cërrikut, Andis Salla, ndodhet edhe prifti, i cili duket se bekon kryebashkiakun dhe rrugën që po shtrohet.

“E nisim me kembë të mbarë 2022 me asfaltimin e rrugëve te brëndëshme të fshatit Shtërmen.

Do të jemi në këtë fillim viti me një surprizë dhe për qytetin Cerrik e te tjera investime në infrastrukturë në të gjithë bashkinë. #bashkiaCërrik”shkruan Andisa Salla.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu