David Wisner takohet me ambasadoren Hohmann: SHBA dhe BE mbështesin integrimin e Shqipërisë

0

TIRANË- David Wisner, i ngarkuari me punë nga SHBA-ja në Tiranë ka zhvilluar një takim me ambasadoren e BE-së, Christiane Hohmann.

Reagimi:

I Ngarkuari me Punë në Ambasadën e SHBA, David Wisner, u takua me ambasadoren e BE-së, Christiane Hohmann, për të pohuar bashkëpunimin e ngushtë në mbështetje të procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në BE, veçanërisht në fushat e reformës në drejtësi dhe sundimit të ligjit. Ata diskutuan gjithashtu mbi rëndësinë e mbrojtjes së të dhënave në të gjithë sektorët, si dhe nevojën për përshpejtimin e reformave në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu