“Do filloj të pi qumësht si ty”/ Luizi debaton me Kristin: Të ka emëruar njeri si përfaqësues?

0

Kristi dhe Luizi janë përballur sonte në Live show pas faljes së Luizit. Ky i fundit tha se Kristit i ndihet zëri vetëm në prime.

Zhaku: Jeni në një lojë dhe është normale që do vendosni shkopinj në rrota. Nuk është normale që të ofendoni ashtu . Ti Kristi je një shembull se si mund të luhet në mënyrë publike!

Kristi: unë besoj që impakti që duhet ti jepet publiku s;mund të jetë ai i mashtruesit.

Zhaku: po pra kjo është lojë, dhe nuk do luani të gjithë njësoj!

Luizi: Ti Kristi më the që të kam ofenduar, unë nuk e kam bërë kë të gjë! Se tani kam lënë dhe golden eagle, do filloj të pi qumësht si ty!

Kristi: këtu je në komunitet, po shave një, i ka sharë të gjithë!

Luizi: ti rri gjithë javën pi qumësht dhe vjen prime edhe fillon debatin, ke ca shpërthime. Të ka emëruar ndonjë për përfaqësues?

Kristi: Ku e pe këtë gjë?

Luizi: Po pra unë s’të kam ofenduar kurrë ty.

Mikela; Ke ardhur vetëm o Kristi, pse flet në emër të gjithëve!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu