Dosja e ish-agjentit të FBI/ Rama e lidh me 21 janarin

0

Njerëzit normalisht duhet të jenë mësuar që këtu opinioni ndahet në një pjesë që beson medoemos atë që do të besojë dhe një pjesë tjetër që dëgjon dhe reflekton mbi faktet. Kjo është një çështje jo çështje, është një çështje e hetuar nga drejtësia amerikane, e cila nuk nxjerr vendime për vrasje pa autorë apo nga pakujdesia kur urdhrat jepen nga dritaret e institucioneve. Ka zero lidhje mes meje dhe këtyre akuzave.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu