Dy aksidente të njëpasnjëshme në aksin Librazhd-Prrenjas

0

Dy aksidente rradhazi dhe nje makine qe ka dal nga rruga ne Aksin Librazhd-Prrenjas ne fshatin Pishkash dhe kthesat e Pishkashit. Dy prej te cileve jane te lehte vetem deme materiale.

Dyshohet qe shkak te jete bere prania e vajit dhe lageshtires ne rruge.

Shpesh shofer te cilet udhetojne ne kete zone ankohen per prani te vajit kryesisht neper kthesa dhe ne ditet me shi kur duket dhe behet e rrezikshem.

Nje pjese dyshojne qe vaji hidhet qellimisht qe te behen aksidente nga kompa ti cilat punojne me karrotrec ne keto zona, e njejta problematike eshte edhe ne aksin Librazhd – Elbasan ku ne aksidente te ndryshme eshte vene re prania e vajit ne rruge.

Kompania te cilet merem me mirembajtjen e rruges e justifikojne qe vaji rrjedh nga makinat ne raste aksidenti apo qe ne keto kthesa makinat dalin nga rruga sapo laget asfalti pasi eshte shume i lemuar nga konsumimi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here