E bëri me shoqen minorene në tualetin e shkollës, dënohet shqiptari

0

Një i ri nga Kosova, i identifikuar si Bajram do të gjykohet për pórnografi fëmijësh pasi kreu marrëdhënie séksuale me një 15-vjeçare në tualetin e shkollës profesionale ku studionin. Aso kohe ishte 18 vjeç dhe e filmoi aktin dhe e mitura, e identifikuar si Franziska e dinte këtë. Disa kohë pas aktit, vajza i kërkon Bajramit që të mos ia tregojë videon askujt.

Por ai nuk e dëgjoi dhe ia dërgoi pamjet intime një miku të vajzës. Për këtë arsye doli para Gjykatës së Qarkut Aarau për krijimin e pórnografisë për fëmijë.
Si lindi aktákuza? Franziska e denóncoi shqiptarin nga Kosova për pérdhunim, ndërsa Bajrami foli para gjykatës duke thënë se ákuza ishte e rréme pasi séksi ishte koncensual. Sipas “Aargauer Zeitung”, procesi gjyqësor vijoi në gjykatë, ndonëse Bajrami deklaroi se nuk ishte në dijeni të moshës së Franziskës.

“Ajo ishte e bëshme. Meqenëse ndiqte një shkollë profesionale, mendoja se ishte të paktën 16 vjeçe. Ishte një budallallëk dhe më vjen keq për këtë vajzë”, u shpreh Bajrami. Prokuroria kërkoi dénimin e shqiptarit me gjóbat, vlera e të cilave shkoi në 4500 dhe 900 franga dhe një débim nga vendi për një periudhë pesë vjeçare.

Por avokati mbrojtës ia doli që të bindte prokurorinë për të hequr vendimin e débimit duke thënë se Bajrami nuk e dinte moshën e vajzës. “Ai bëri një gjë të trashë, por ai nuk është një profesionist për pornógrafi fëmijësh”, tha mbrojtësi. Gjykata vendosi ta dénojë për pornógrafi me dy gjóba 3000 dhe 500 franga zvicerane. Të parën do të duhet ta paguajë me këste, 20 franga për 150 ditë.

Prej 9 vitesh, i riu jeton në Zvicër me familjen dhe nuk i ka mbetur thuajse askush në Kosovë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu