Florian Binaj vjen në protestë ‘i armatosur’ me një pankartë ironike: Faleminderit NUSR_ EDI

0

“Jeni të mrekullueshëm. Jemi të gjithë për të njëjtën ccështje, sepse për ccdo veprim që bën qeveria paguajmë ne. Nuk është e drejtë. Bravo shumë të gjitëve që jeni këtu dhe faleminderit që keni ardhur”, Florian Binaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here