Greqia shtyn vendimin për hapjen e kufirit me Shqipërinë deri më 14 Qershor

0

Autoritetet greke kanë shtyrë deri në datë 14 Qershor bllokimin e kalimit nga Shqipëria drejt Greqisë. Aktualisht kalimi në kufirin shqiptaro grek është me kuota të kufizuara, ku nga Kapshtica mund të kalojnë drejt Greqisë 400 qytetarë me statusin e punëtorit sezonal.

Kuotat e kalimit nga Pika Kufitare e Kakavijës dhe Qafë Botës janë respektivisht 400 dhe 250 persona në ditë.

Vijon…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here