Hakerat ‘Homeland Justice’ kërcënojnë shqiptarët: Do ketë pasoja nëse…

0

Hakerat ‘Homelad Justice’ kanë publikuar këtë mbrëmje të dhënat e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku dhe nëndrejtorit të SHISH, Oljan Kanushi. Këtë herë, hakerat kanë kërcënuar edhe shqiptarët, për të cilët kanë paralajmëruar pasoja.

Hakerat shkruajnë: Ne jemi më afër jush se shpirtërat tuaj, në vend që të zëvendësoni zyrtarët e institucioneve të korruptuar, po mendoni për reformimin e strukturës së korrupsionit. Çdo lëvizje dhe intervistë e drejtuesve të MEK në Shqipëri dhe vendeve të tjera do të ketë një çmim të rëndë për popullin shqiptar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu