Kap minjtë dhe vret insekte, I riu është i lumtur me profesionin e tij

0

Nuk ka shumë njerëz që e kanë zili atë që James Molluso bën për të jetuar. 33-vjeçari prej më shumë se një dekadë punon si “vrasës i insekteve dhe minjve”. Dita e tij kalon duke vrarë buburrecat dhe duke kapur minjtë në New York.

“Një ditë tipike mund të fillojë me një problem të thjeshtë miu në shtëpinë e dikujt, ose mollëkuqe që zvarriten në të gjithë shtratin e dikujt ose trupin e tij”, thotë ai.

Pavarësisht se ka punuar gjashtë ditë në javë, duke u zvarritur në hapësira të ngushta për t’u përballur me të panjohurën, James thotë se ai e do punën e tij dhe nuk do të bënte asgjë tjetër.

Nuk ka shumë si James. Një sondazh që përfshin 160 vende zbuloi se vetëm 15% e njerëzve ndiheshin të angazhuar në punë.

Covid-19 gjithashtu ka detyruar shumë njerëz të lënë në pritje ëndrrat e tyre të mëdha në karrierë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu