Këmbimi Valutor, 24 Korrik 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik ndërsa Euro dhe Franga Zvicerane nuk kanë ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.2 Shitet 104

Euro: Blihet 121.7 Shitet 122.3

Paundi Britanik : Blihet 141.3 Shitet 142.4

Franga Zviceriane: Blihet 111.8 Shitet 112.7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here