Masat e reja kundër COVID në fuqi, punonjës të marketeve dhe të disa bizneseve me certifikatë vaksinimi në punë

0

Nga dita e sotme kanë hyrë në fuqi masa të reja kundër koronavirusit, të njoftuara më herët nga Komiteti Teknik.

Në kuadër të masave të reja, duke filluar nga sot, punonjësit e administratës publike, të supermaketeve dhe të qendrave tregtare do të duhet të dorëzojnë certifikatën e vaksinimit për t’u paraqitur në punë.

Duket se ky njoftim është pritur dhe ka gjetur zbatim. Më poshtë ju sjellim disa fotografi në disa markete dhe biznese ku punonjësit janë të pajisur me certifikatën e vaksinimit.

Kujtojmë se në mungesë të certifikatës, ata që nuk duan të vaksinohen, do të duhet të bëjnë test PCR çdo 5 ditë.

 

 

3db1a3c8 D932 4b4a A13a 888d1130920c

 

Db455a71 9249 476e 8a06 5866c72eccdd

19353d3e 70ba 4d4b A58d D635cceb390e

34aebd7e 8d95 4c6a 9eaf A41d2e8b09da

1e76f687 E4eb 4998 B6a9 10df15e466bc

E46ff39a Acee 4440 9a44 413b2701b42b

Cdabd835 8292 4677 B789 73e3b7457815

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu