Meloni pagoi për 4 turistët, pronarët e restorantit të prekur nga gjesti: E duam shumë edhe si gjysmë italianë që jemi

0

Iu desh të ndërhynte Kryeministres italiane për të “mbytur” zhurmën e rastit të turistëve të cilët u arratisën pasi konsumuan në restorantin në Berat.

Meloni pagoi faturën, që bëri të katërt turistët t’ia ‘mbathnin’, gjë e cila ka sjellë një reagim nga pronarët e restorantit.

Ata shkruajnë se janë falenderues ndaj Kryeministres, sikurse shprehen se ato para do t’i mbajnë si një kujtim në restorant.

Postimi: Gazetarët dhe kanalet televizive shqiptare dhe italiane na kanë zhytur në ujë, por ne nuk kemi lejuar asnjë intervistë. Ata qytetarë italianë që kanë shkuar pa paguar kanë bërë një publicitet të madh për qytetin tonë. Le t’i falënderojmë ata!

Tashmë thamë që nuk kishte asnjë problem që italianët janë në shtëpi këtu, shumë prej tyre vijnë si familja jonë në Itali kur ne emigruam. Ne gjithashtu thamë se i pëlqeu ushqimi. Shpresojmë që ata i shpenzuan ato para për diçka të mirë!

Falenderojmë sinqerisht Xhorxha Melonin, një zonjë e vërtetë! Ne nuk jemi të pasur, ne punojmë shumë si familje, nuk bëjmë aq shumë për të mos i bërë përshtypje ato para! Por kjo nuk është çështje parash për ne dhe jemi shumë të prekur nga gjesti i tij! Një shembull i mrekullueshëm i dinjitetit nga një nënë e mirë e rreptë që jep një shembull për shtëpinë e saj! E madhe Xhorxha ! E duam shumë edhe si gjysmë italiane që jemi, ajo na nderoi shumë duke ardhur me pushime në Vlorë!

Në foto janë paratë e saj që na dërgoi në ambasadë. Ata do të qëndrojnë këtu në restorant si një kujtim i jashtëzakonshëm dhe gjithashtu kundër syrit të keq

Faleminderit Meloni Viva Itali Viva Albania!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu