Pasaportat me afat të skaduar do të vlejnë deri…

0

Pasaportat me afat të skaduar do të vazhdojnë të vlejnë deri më 31 dhjetor 2021, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, transmeton Zhurnal.

Sipas ligjit për ndryshim të ligjit për dokumentet për udhëtim për shtetasit e RMV-së e cila hyri në fuqi më 11 qershor 2021, ndërsa do të fillojë të zbatohet nga 1 korriku, afati i pasaportave afati i të cilave skadon pas 31 korrikut 2021, do të vazhdojë të vlejë deri më 31 dhjetor 2021.

Nga MPB sqarojnë se ndryshimet e ligjit janë bërë me qëllim që t’u dilet në ndihmë shumë qytetarëve të cilët përshkak pandemisë dhe masave restriktive në vendin tonë por edhe jashtë vendit në diasporë, skanë patur mundësi të vazhdojnë dokumentet e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here