Përkrahësit e PD-së lënë pas mbeturina që mbushën kryeqytetin

0

Por pasi u larguan ata lanë pas një sasi të madhe mbeturinash si qeska, shishe uji dhe letra, të cilat u shpërndanë në të gjithë sheshin.

Pas përfundimit të mitingut të PD, punonjësit e bashkisë filluan punën për pastrimin e sheshit “Nënë Tereza”, duke mbledhur të gjitha mbeturinat e lëna pas nga simpatizantët demokratë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu