Përplasje në Komisionin e sigurisë/ Çuçi shkon në mbledhje me maskën me logon e PS

0

Gjatë mbledhjes së Komisioonit të Sigurisë ka pasur një përplasje mes ministrit të Brendshëm Bledi Çuçi dhe deputetit të opozitës, Ervin Salianji.

Shkak ështëbërë prania e Çuçit në komision me një maskë e cila mbante logon e PS. Deputetët e opozitës e kanë konsideruar këtë si një lloj provokimi dhe për këtë ka reaguar deputeti demokrat Ervin Salianji i cili ka kërkaur që Çuçi të mos jetë i pranishëm në mbledhjen e Komisionit për vetë faktin se ka bërë një gjest provokues sipas tij.

“Pavarësisht përkatësive partiake, ne këtu jemi në institucionin e Kuvendit dhe përfaqësojmë gjithë qytetaret shqiptare. Ministri i Brendshëm si përfaqësues i qeverisë dhe që paguhet me taksat nuk mund të qëndrojë në sallë me maskë me logon e Partisë Socialiste.

Ne nuk e pranojmë dhe e konsiderojmë provokim, reklamimi i simboleve partiake në institucione shtetërore, e ka bere rrugë Rama, nuk mund ta tolerojmë ne qe jemi të pranishëm”– u shpreh Salianji.

Gjatë mbledhjes së Komisioonit të Sigurisë ka pasur një përplasje mes ministrit të Brendshëm Bledi Çuçi dhe deputetit të opozitës, Ervin Salianji.

Shkak ështëbërë prania e Çuçit në komision me një maskë e cila mbante logon e PS. Deputetët e opozitës e kanë konsideruar këtë si një lloj provokimi dhe për këtë ka reaguar deputeti demokrat Ervin Salianji i cili ka kërkaur që Çuçi të mos jetë i pranishëm në mbledhjen e Komisionit për vetë faktin se ka bërë një gjest provokues sipas tij.

“Pavarësisht përkatësive partiake, ne këtu jemi në institucionin e Kuvendit dhe përfaqësojmë gjithë qytetaret shqiptare. Ministri i Brendshëm si përfaqësues i qeverisë dhe që paguhet me taksat nuk mund të qëndrojë në sallë me maskë me logon e Partisë Socialiste.

Ne nuk e pranojmë dhe e konsiderojmë provokim, reklamimi i simboleve partiake në institucione shtetërore, e ka bere rrugë Rama, nuk mund ta tolerojmë ne qe jemi të pranishëm”– u shpreh Salianji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here