Petkoviç: Jemi të kënaqur me fazën e parë të zbatimit të marrëveshjes së Brukselit

0

Sipas tij “Serbia mund të jetë e kënaqur me rezultatin e fazës së parë të zbatimit të marrëveshjes për targat”.

“KFOR -i erdhi, i cili ka mandatin të jetë atje, dhe njerëzit tanë do të tërhiqen nga rrugët. I gjithë tranzicioni ka filluar , ne jemi në fazën e parë të zbatimit të marrëveshjes nga Brukseli, dhe regjimi i letra të targave do të fillojë të hënën, “tha Petkoviç për TV Prva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here