“Rama është kryekriminieli i popullit shqiptar”, i moshuari ‘shpërthen’ në protestë

0

Mafia kriminale e Edi Ramës, nuk është shtet i demokracisë dhe ne do të marrim hakun herët ose vonë, për këta trathtarë dhe armiq të demokracise.

Kam vuajtur shumë vitë në diktaturë, por akoma me taksat dhe veprat e ketij në këto 8 vite qeverisje.
Kryekrimineli i popullit shqiptar, përgjegjës për të gjitha aktet kriminale. Mafia që i shërbejnë njëra-tjetrës, Rama është njeriu me i poshtër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here