Rama: PD, një parti me karafila, gargarela dhe horra. S’kanë as fe dhe as atdhe

0

Edi Rama: Kanë dalë fakte në media nga gazetarë investigativë të huaj që nuk janë kontestuar nga asnjë gjykatë. Këto fakte gjenden dhe në raportin e shërbimit sekret, janë para ruse, është financim rus. Përjashtim bëjnë karafilat, gargarelat dhe horrat e mbledhur në atë parti politike që nuk kanë as fe e as atdhe. Them për ata që kanë marrë para ruse dhe kanë thënë që është shpifje e Ramës dhe Sororsit, për ata e kam fjalën.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu