Shqipëria e para në listën e vendeve azilkërkuese në Francë, lë pas Indinë dhe…

0

“Franca është një nga vendet më të mira për të kërkuar azil në Evropë pas Gjermanisë, e cila pret të marrë vetëm 200,000 kërkesa për azil ne vit”, thuhet në një deklaratë të drejtorit të OFPRA (Zyra Qendrore për Mbrojtjen e Emigrantëve).

Vendi kryesor i origjinës për azilkërkuesit është Shqipëria sipas një liste të vendeve azilkërkuese të publikuar nga OFPRA.

Lista e vendeve:
Republika e Shqipërisë

Republika e Armenisë

Bosnjë dhe Hercegovinë

Republika e Kepit të Verdës

Gjeorgjia

Republika e Indisë

Maqedonia e Veriut

Republika e Mauritius

Republika e Moldavisë

Republika e Mongolisë

Republika e Malit të Zi

Republika e Serbisë

Republika e Kosovës

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu