- Advertisement -spot_img

TAG

coronavrius

Kini kujdes! Ja pse është e rrezikshme të postojmë foto të kartës së vaksinimit

Në një pandemi si kjo e Covid-19, teksa fushatat e vaksinimit përhapen në shumë vende, është e pritshme që njerëzit të duan të shpërndajnë...

Gabimi që bëjnë njerëzit e vaksinuar mund të sjellë një goditje të dytë nga Covid-19

Njerëzit e vaksinuar gabimisht besojnë se ata janë të lirë për të lëvizur kudo dhe shoqërohen me njerëz të tjerë pavarësisht nga një kërcënim...

Latest news

- Advertisement -spot_img