- Advertisement -spot_img

TAG

kurs

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 korrik 2021

Valuta Blihet Shitet EUR 121.6 122.2 USD 103.1 103.8 GBP 141.3 142.4 CHF 111.6 112.6

Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 26 Qershor 2021

Valuta Blihet Shitet EUR 122.3 122.9 USD 102 103 GBP 141.9 142.8 CHF 111.2 112

As ankandi i Bankës së Shqipërisë nuk e ndali. Euro vazhdon të bjerë në pikiatë

As ankandet e Bankës së Shqipërisë për blerjen e euros nuk e kanë frenuar nënçmimin e monedhës europiane. Të hënën banka qendrore organizoi ankandin e...

Njihuni me Këmbimin Valutor për ditën e sotme, 19 Qershor 2021

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 19 Qershor 2021. Valuta Blihet Shitet EUR 122.3 122.9 USD 102.5 103.6 GBP 142 142.9 CHF 111.1 112.2

Kursi i Këmbimi, 08 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje. Më poshtë do të...

Njihuni me Këmbimin Valutor për ditën e sotme, 5 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie e Dollarit, ndërkohë Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik kanë shënuar rritje. Më poshtë do të gjeni...

Rritje e papritur e Euros. Çfarë po ndodh me monedht e huaja. kursi i këmbimit sot!

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rritje e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit...

Njihuni me Këmbimin Valutor, 02 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit...

Rritje e Dollarit dhe ulje e Euros, Këmbimi Valutor për ditën e sotme

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik dhe Euros. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar...

Këmbimi Valutor, 27 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rritje e Dollarit, Euros,Franës Zvicerane dhe Paundit Britanik. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator...

Latest news

- Advertisement -spot_img