Të shumta në numër, një mori bretkosash dalin nga themeli i një pallati në Durrës

0

Bretkosa e rritur në Shqipëri e njohur ndryshe edhe si bretkosa e leshterikut është një amfib i shpërndarë zakonisht në ultësirën mes Liqenit të Shkodrës  dhe Orikumit.

Por qyteti i Durrësit nuk lihet pas. Në themelin e një pallati të shembur në lagjen 17 janë parë një mori bretkosash të vogla.

Siç shihet edhe në video-n e siguruar nga InfoWebTv, bretkosat dalin pa pushim duke shkuar në drejtime të ndryshme.

infowebtv.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here