Thellohet afera e ‘sterilizimit’, humb kontrata origjinale! SPAK: As në arkivë nuk gjendet

0

Hetimi i aferës së sterilizmit i cili ka çuar në pranga 2 persona dhe 6 të tjerë hetim në liri, pritet të zgjerohet edhe më shumë.

Vendimi i siguruar nga weblajm nxjer në pah, një situatë sa të pabesueshme aq edhe të dënueshme penalisht. Kontrata origjinale 10 vjeçare e firmosur mes shtetit dhe biznesmenit Ilir Rrapaj të arrestuar për mashtrim ka humbur dhe nuk gjindet.

Spak thotë se e ka kërkuar gjithandej, por ajo s’gjendet as në arkivën e ministrisë dhe ka humbur! Spak ka sot në dorë vetëm një kopje të njehësuar me origjinalin, por jo kopjen origjinale me firmën e Ministrit të asajkohe dhe biznesmenit të arrestuar.

Thellohet afera e 'sterilizimit', humb kontrata origjinale! SPAK: As

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu