Vota e Diasporës, propozimi i KQZ-së: Votimi të bëhet me elektronikë dhe me postë

0

TIRANA- KQZ: Votuesit nga jashtë do mund të votojnë disa herë, numërohet vetëm vota e fundit. Për votat elektronike leximi do kryhet me skaner, sistemi numëron automatikisht secilën votë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu