Zyra e Kadastrës Elbasan/ Njoftim i rëndësishëm për qytetarët. Emrat

0

Akoma qytetaret e meposhten te cilet me Vendim te Keshillit te Ministrave, ju eshte miratuar kalimi i te drejtes se pronesise mbi parcelen ndertimore te objekteve te legalizuara per Qarkun e Elbasanit, nuk jane paraqitur prane Drejtorise se Kadastres Elbasan per te terhequr faturat e parceles ndertimore ( truallit ), dhe te aplikojne online ne portalin unik e-albania nga kompjuteri, laptopi apo smartfoni juaj per tu pajisur me certifikaten e pronesise se truallit te perfituar me VKM, nga Drejtoria e Kadastres Elbasan.

Per cdo informacion te metejshem lutemi te drejtoheni tek Drejtoria e Kadastres Elbasan.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu