AKSHI: Do bëjmë ndërhyrje në sistem, mund të hasni vështirësi në hapjen e faqeve qeveritare

0

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare ka bërë me dije se si pasojë e sulmeve kibernetike të kryera së fundmi, do të kryhej një operacion për mirëmbajtjen e sistemeve të institucioneve publike.

Në njoftim thuhet se kjo mund të sjellë vështirësi në aksesin e qytetarëve në faqet qeveritare.

Njoftimi i Plotë:

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit u bën me dije qytetarëve shqiptarë se sot në orën 14:00 deri në 23:59 do të kryejë një operacion mirëmbajtje të sistemeve dhe faqeve zyrtare të institucioneve publike.

Kjo ndërhyrje në vazhdën e përballjes me pasojat e sulmit kibernetik, do t’i shërbejë përmirësimit të mëtejshëm në dhënien e shërbimeve publike online. Kërkojmë mirëkuptimin e të gjithëve nëse gjatë ditës së sotme mund të hasni vështirësi në aksesin e çdo faqeje publike.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu