Banorët e lagjes Skënderbej prej 30-vitesh vuajnë mungesën e infrastrukturës rrugore. Flasin banorët

0

Prej 30 vitesh banorët e lagjes Skëndërbej në Elbasan ende vuajn mungesën e infrastrukturës rrugore. Rruga Adem Jashari në këtë lagje sa herë bie shi përmbytet duke bërë kështu të pa kalueshme as në këmbë e as me makinë. E duke qen se na pret përpara stina e dimrit këto banor duhet të jetojnë në këto kushte prej 30 vitesh pasi dhe vet politika vjen në fushata e premton por asnjë nuk merr masa për të rregulluar situatën ndonëse rruga kryesore e kësaj lagje është rregulluar por rrugët e brendshme të saj lagje janë lënë në harres.

Politika sa herë ka zgjedhje ato vijn premtojn e më pas ikin duke i lënë në harres e duke mos i siguruar të drejtën e tyre për të patur infrastrukturë rrugore./ InfowebTv

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu