Caitlyn Jenner duke eksploruar kandidimin për guvernatore të Kalifornisë

0

Caitlyn Jenner po ‘eksploron në mënyrë aktive’ një kandidim për guvernator të shtetit të Kalifornisë.

Sportistja Olimpike 71 vjeçare, e kthyer në një yll televiziv, thuhet se ka kërkuar konsulentë politikë dhe po ndihmohet në shqyrtimin e saj nga Caroline Wren, shkruan DailyMail.

Jenner, e cila luajti në “Keeping Up With The Kardashians” dekada pasi u bë një fituese e medaljes së artë, është një republikane e profilit të lartë dhe mbështetëse e Presidentit të 45-të, Donald Trump.

Menaxherja e Jenner, Sophia Hutchins, më parë rrëzoi raportet e interesit të Caitlyn për një guvernatore.

Ajo tha në shkurt se Jenner ‘nuk e ka konsideruar kurrë kandidimin për guvernatore dhe është shumë e lumtur duke bërë punën që po bën për të promovuar të drejtat e LGBTI-së dhe duke kaluar kohë me 18 nipërit e mbesat dhe 10 fëmijët e saj’.

Jenner tha në një intervistë për Revistën “People” në vitin 2020 se ajo ka ndryshuar të menduarit e saj në shumë mënyra dhe nuk identifikohet vetëm si republikane, por është më ‘ekonomikisht konservatore, progresive shoqërore’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here